Ευθύμης Δημόπουλος: Για τα Θρησκευτικά



Σχόλιο μαργαρίτας: Σπάμε πλάκα με διάφορους ανεξάρτητους ανένταχτους κλπ που ψάχνουν γεφυράκι προς ΣΥΡΙΖΑ και πιάνονται από κάτι Τζαμιά, κάτι δηλώσεις περί θρησκευτικών κλπ. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και άνθρωποι καλών προθέσεων που τσιμπάνε στα παραμυθάκια. 

από το fb

Όταν το υπουργείο Παιδείας και το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο χρηματοδοτήσουν, ετοιμάσουν και ολοκληρώσουν τη συγγραφή του νέου εκπαιδευτικού πακέτου με τα «πολυαναμενόμενα» (ως νέους Μεσσίες) βιβλία της «θρησκειολογίας» ή της ιστορίας των Θρησκειών τέλος πάντων, όταν αυτά μελετηθούν και αξιολογηθούν, όταν οργανωθούν και παρουσιαστούν τα πρώτα σεμινάρια στους θεολόγους και κριθεί η ποιότητά τους, όταν υπάρξει συγκεκριμένη πρόταση για το γνωστικό περιεχόμενο και τη διδακτική προσέγγιση του μαθήματος ( ; ) στις τάξεις της πρωτοβάθμιας (από την Γ΄ Δημοτικού) και της δευτεροβάθμιας (όπου υπάρχει σε όλες τις τάξεις) τότε ίσως μπορέσουμε να κάνουμε μια ουσιαστική συζήτηση για το θέμα.
Όμως το υπουργείο Παιδείας βρίσκεται ακόμη σε άλλο πλανήτη. Στον πλανήτη όπου οι αλλαγές γίνονται στο μιλητό και στο κουβεντιαστό για να καταναλώνονται εντυπώσεις από τα αριστερά ακροβατικά που κάνει δημοσίως ο υπουργός παιδείας. 


Γι΄ αυτό αγαπητοί φίλοι μη βιάζεστε να συνταχθείτε με το μέρος του «αντισκοταδιστή» υπουργού, γιατί μεγαλύτερος σκοταδισμός από την οκνηρία και τον κομφορμισμό στα εκπαιδευτικά πράγματα δεν υπάρχει.
Και κάτι τελευταίο για να μην ξεχνιόμαστε. Στο φανατισμένο αντιευρωπαϊκό μέτωπο που τους έφερε στην κυβέρνηση ο εθνολαϊκισμός του ΣΥΡΙΖΑ με την ελληνορθοδοξία της εκκλησίας πήγαν χέρι- χέρι και μαζί πορεύονται ακόμη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κίμων Χατζημπίρος: Ύστατος πόρος: Η πράσινη και ψηφιακή μετάβαση είναι μια πρόταση για το μέλλον.

Βάσω Κιντή: Παραιτούμαι από μέλος της ΚΕ και αποχωρώ από το κόμμα της Δημοκρατικής Αριστεράς

Κίμων Χατζημπίρος: Ατελέσφορη Οικολογία